Workshop
Onze huidige tweedaagse TRIPOD workshop is een goede basis om zelfstandig aan de gang te gaan met TRIPOD analyses. Voor TRIPOD studiedeelnemers is dit voldoende. De ervaring leert echter dat voor diegene die de studies moeten leiden, aanvullende begeleiding gewenst is.

Kuiper & Burger heeft een vervolgprogramma ontwikkeld, gebaseerd op het trainen ‘on the job’: het assisteren, volgen en reviewen van een aantal analyses na de eerste introductietraining. Dit resulteert in een kwalificatie tot competent uitvoerder van TRIPOD analyses (certificaat).

Coaching traject
Het traject doorloopt een drietal TRIPOD analyses. Het verloop van dit coaching traject wordt bijgehouden en afgesloten met een certificaat.

Bij de eerste analyse heeft Kuiper & Burger een relatief nauwe betrokkenheid: aanwezig en gedeeltelijk leiden van de sessie(s) en begeleiding bij de rapportage. De tweede wordt zelfstandig gedaan, met een review en commentaar van Kuiper & Burger. De derde analyse wordt zelfstandig uitgevoerd en beoordeeld ten behoeve van het certificaat. Geadviseerd wordt om daarna jaarlijks aandacht te besteden aan het onderhoud van het certificaat. Dat kan individueel, maar ook in een bijeenkomst.

Vraag meer info over deelname en inschrijven via het contactformulier.