Analyseert uw bedrijf wel eens near misses? Heeft u een groot incident gehad en is de falende voorziening vastgesteld? Vraagt u zich af of er misschien nog achterliggende oorzaken zijn? Wilt u verder kijken dan alleen de falende voorziening?

Een Tripod analyse brengt dit overzichtelijk in beeld, waarmee u beter voorbereid bent om toekomstige incidenten te voorkomen. Want voorkomen is beter dan genezen!

Tijdens de training worden de basis van de Tripod analyse methode uitgelegd en hoe een incidentenonderzoek wordt uitgevoerd. Met een aantal interessante casussen zal deze kennis direct praktisch worden toegepast. Tevens is er ruimte om een eigen casus in te brengen die direct geanalyseerd wordt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de TR2 software.

Deze training krijgt van de deelnemers structureel een hoge waardering van ruim boven de 8.

 

"Duidelijk en gestructureerd gegeven. Daarnaast ruimte voor discussie die goed wordt geleid"

"Pragmatische toepasbare training"

 

Deze training wordt gegeven door Kuiper & Burger. Wij voeren al jaren Tripod analyses uit. Zie ook de Kuiper & Burger website.

De locatie van de training is de Casuariestraat 5 te Den Haag.

De kosten van de training zijn € 1.450,-- ex BTW.

• Lunch, cursusmateriaal en certificaat van deelname zijn bij de prijs inbegrepen. 

• Tevens is een volledige licentie op onze TR2 Tripod incidentenanalysesoftware voor 3 maanden bij de prijs inbegrepen, zodat de kennis ook direct toegepast kan worden.

• Interne training: Kuiper & Burger kan ook een training bij u op locatie geven. Prijs en arrangement op aanvraag.

• Wij hanteren een minimum van 5 deelnemers voor workshops. Tevens hanteren wij een maximum aantal van 15 deelnemers om interactie te garanderen. Kuiper & Burger heeft het recht om de workshop te annuleren bij onvoldoende deelnemers.

Inschrijven?
Neem contact op via ons contactformulier.

Wij zien u graag op één van onze trainingen

7 t/m 8 mei 2024

Training test

New Event list itemTweedaagse training Tripod beta incidentenanalyse 7 & 8 mei 2024

Op 7 & 8 mei 2024 geeft Kuiper & Burger weer een tweedaagse training incidentanalyse met behulp van de Tripod incidentanalyse...

Read more