Analyseert uw bedrijf wel eens near misses? Heeft u een groot incident gehad en is de falende voorziening vastgesteld? Vraagt u zich af of er misschien nog achterliggende oorzaken zijn? Wilt u verder kijken dan alleen de falende voorziening?

Een Tripod analyse brengt dit overzichtelijk in beeld, waarmee u beter voorbereid bent om toekomstige incidenten te voorkomen. Want voorkomen is beter dan genezen!

Tijdens de training worden de basis van de Tripod analyse methode uitgelegd en hoe een incidentenonderzoek wordt uitgevoerd. Met een aantal interessante casussen zal deze kennis direct praktisch worden toegepast. Tevens is er ruimte om een eigen casus in te brengen die direct geanalyseerd wordt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de TR2 software.

Deze training krijgt van de deelnemers structureel een hoge waardering van ruim boven de 8.

 

"Duidelijk en gestructureerd gegeven. Daarnaast ruimte voor discussie die goed wordt geleid"

"Pragmatische toepasbare training"

 

Deze training wordt gegeven door Kuiper & Burger. Wij voeren al jaren Tripod analyses uit. Zie ook de Kuiper & Burger website.

De locatie van de training is Jan van Beaumontstraat 1 te Gouda.

De kosten van de training zijn € 1.450,-- ex BTW.

• Lunch, cursusmateriaal en certificaat van deelname zijn bij de prijs inbegrepen. 

• Tevens is een volledige licentie op onze TR2 Tripod incidentenanalysesoftware voor 3 maanden bij de prijs inbegrepen, zodat de kennis ook direct toegepast kan worden.

• Interne training: Kuiper & Burger kan ook een training bij u op locatie geven. Prijs en arrangement op aanvraag.

• Wij hanteren een minimum van 5 deelnemers voor workshops. Tevens hanteren wij een maximum aantal van 15 deelnemers om interactie te garanderen. Kuiper & Burger heeft het recht om de workshop te annuleren bij onvoldoende deelnemers.

Inschrijven?
Neem contact op via ons contactformulier.

Wij zien u graag op één van onze trainingen

20 t/m 21 september 2022

Training test

Tweedaagse training Tripod beta incidentenanalyse 20 & 21 september 2022

Op 20 & 21 september 2022 geeft Kuiper & Burger weer een tweedaagse training incidentanalyse met behulp van de Tripod inciden...

Read more

23 t/m 24 november 2022

Training test

Tweedaagse training Tripod beta incidentenanalyse 23 & 24 november 2022

Op 23 & 24 november 2022 geeft Kuiper & Burger weer een tweedaagse training incidentanalyse met behulp van de Tripod incident...

Read more

24 t/m 25 januari 2023

Training test

Tweedaagse training Tripod beta incidentenanalyse 24 & 25 januari 2023

Op 24 & 25 januari 2023 geeft Kuiper & Burger weer een tweedaagse training incidentanalyse met behulp van de Tripod incidenta...

Read more